© 2019

Våra tjänster

VI HJÄLPER DIG NÅ UT TILL DINA KUNDER

Erbjudande

VÅRA PRISER SLÅR DET MESTA

TRYCKTA MENYER

Vi erbjuder dig pappersmenyer till bra priser. De menyer vi erbjuder finns i flera olika format och design. Det finns också möjlighet att i samråd med våra designers ta fram en meny med skräddarsydd design för din restaurang. Vi har lång erfarenhet från att jobba med kunder i restaurangbranschen och har därför god kännedom om hur vi tillgodoser era behov på bästa sätt.

ONLINE WEBBSIDOR

Vi hjälper dig att nå ut till dina kunder via egen hemsida med beställningsfunktion. Du tar emot beställningen på papper via en beställningskrivare. Betalningen kan ske både via faktura, direktbetalning eller när kunden hämtar maten i restaurangen. Vi erbjuder en smidig app där du enkelt kan göra justeringar av din meny. Du får en snygg och funktionell hemsida som är informativ och självklart responsiv.

EGEN ONLINE HEMSIDA

Erbjudande 3800:- !

 

* Restaurangen betalar inget mer!

* Kunden betalar oss 3:- med varje beställning.

* Inlösenkostnaden för online betalningar är 2,8%

* Om ni har bara avhämtning behöver ni inte online betalningar då kunden kan betala vid mötet.

PAPPERSMENYER

Exempel pris pappersmeny

2500 st för 2900:-

5000st för 3900:-

10.000st för 6900:-

 

Våra senaste projekt

Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Vi hjälper kunder runt om i hela Sverige. Med våra digitala kommunikationslösningar så är geografi inget hinder för oss. Hör av dig redan idag så besvarar vi dina frågor!

Adress

Vi jobbar i

hela Sverige

Ring oss så berättar vi mer!

Telefon:

Maila oss så hjälper vi dig

 

SKÄRMAR

Vi är leverantörer av skärmar för visning av menyn direkt i restaurangen. Vi ger din meny en unik design med rörlig animation som bakgrund, du kan till exempel välja ett eld-tema eller sommar-tema. Den digitala menyn gör det möjligt för dig att enkelt och smidigt ändra i menyn och byta priser. Vi erbjuder dig kvalitetsskärmar från Philips som är utformade för att visa reklambudskap och har god hållbarhet.

+46 70 065 67 64

SKÄRMAR

 

3 skärmar 747:-/månad

4 skärmar 996:-/månad

 

*Priset gäller vid bindningstiden 36 månader, inkl. allt som behövs:

43-tums Philips skärmar, fästen, designarbete för uppläggning av menyn.

Vi bidrar med helhetskommunikation till restauranger. Vi levererar allt från digitala menyskärmar, tryckta pappersmenyer och designar din webbsida.

Varför Restaurang Reklam?

Alltid nöjda kunder

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Vi jobbar bara med restauranger, därför är våra produkter och erbjudanden anpassade för att ge restauranger vad de behöver för att lyckas och utvecklas.

NÅGRA AV VÅRA KUNDERS BETYG

Vi är specialister på restaurangreklam

Vi har lång erfarenhet från att arbeta med kunder i  restaurangbranschen och kan därför tillgodose våra kunder med bästa möjliga professionella hjälp.

Vi har lång erfarenhet

Vi vet att våra kunder i restaurangbranschen har mycket att göra, vi hjälper därför till med snabb support via mail, sms och telefon.

Snabb support & hjälp

Restaurang Reklam hjälper alltid till när vi behöver snabb hjälp. De har bidragit med proffesionell och snabb hjälp under åren!

RESTAURANG HAMLET, LINKÖPING

Jag är supernöjd med Restaurang Reklam!

De har hjälpt mig från att jag kom med min första idé till färdig lösning, Jag är nöjd med både mina skärmar och pappersmenyerna som de har hjälpt mig med.

GIMO VÄRDSHUS, GIMO